Kiwi producties
 
 

Je favoriete foto´s

Gebruik de maak favoriet knop om je favorieten hier op te slaan.

Laatste tweets

Volg mij op Twitter
Pieter Jansen
Dahliastraat 26
8012 CW ZWOLLE

06 - 24 61 90 73
038- 78 521 67

KvK: 05084053
filter op tag

Tags

AD Amstelveen Amsterdam boer zoekt vrouw conceptuele fotografie dc-tec DWDD edu'actief Hattem JANSEN! kat Kindermishandeling kiwi producties linktip magazine maurits meppel metro Ministerie van Jeugd en Gezin niet rijk wel smaak prbureau PR Bureau Printmatters site tijdschrift vrij werk

Nieuwe website!

Het is zover: Kiwi producties lanceert een nieuwe site!

De heldere en lichte opmaak straalt uit wat Kiwi is: een fris en jong bedrijf dat vrolijk naar de wereld kijkt. De opmaak zet het beeld op de eerste plaats, dat is toch waar het om gaat bij een fotojournalist. Alle beelden worden gebruikt met toestemming van de opdrachtgevers en geeft dus geen volledig beeld van alle werkzaamheden van Kiwi. Een compleet portfolio blijft op aanvraag beschikbaar.

De nieuwe site betekent tevens de overstap naar een andere technische backend, waardoor het up-to-date houden van de site eenvoudiger wordt. Door op dit blog regelmatig te schrijven over mijn werkzaamheden hoop ik de site bovendien interactiever te maken.

2 reacties.