Kiwi producties
 
 

Je favoriete foto´s

Gebruik de maak favoriet knop om je favorieten hier op te slaan.

Laatste tweets

Volg mij op Twitter
Pieter Jansen
Dahliastraat 26
8012 CW ZWOLLE

06 - 24 61 90 73
038- 78 521 67

KvK: 05084053
filter op tag

Tags

AD Amstelveen Amsterdam boer zoekt vrouw conceptuele fotografie dc-tec DWDD edu'actief Hattem JANSEN! kat Kindermishandeling kiwi producties linktip magazine maurits meppel metro Ministerie van Jeugd en Gezin niet rijk wel smaak prbureau PR Bureau Printmatters site tijdschrift vrij werk

Anders kijken naar fotojournalistiek

Hans Aarsman kijkt wekelijks in De Volkskrant met een eigen blik naar journalistieke foto’s. Door gebruik te maken van Google, situatieschetsen en vooral veel geduld probeert hij het verhaal achter de foto te vertellen. In DWDD van 17 februari legt hij uit hoe hij dat doet aan de hand van drie foto’s uit 2011.